ZBOR IEFTIN OSLO, 46 EURO , 5-10 MAI, DIN BUCURESTI

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

ZBOR IEFTIN OSLO, 46 EURO , 5-10 MAI, DIN BUCURESTI 

  Nu stiu ce destinatii ai tu in Bucket List, dar Norvegia e una dintre destinatiile de pe lista mea. Imi tot zic de vreo 2 ani ca trebuie sa ajung ba in Norvegia, ba in Islanda, cateodata imi aduc aminte si de Moscova, dar uite ca nu prea reusesc sa fac niciuna dintre ele. Marea problema in toate cele 3 cazuri este bugetul. Daca ai Norvegia in plan, pot sa te ajut un pic cu zborul. Mai jos ai o poza din Stavanger, in caz ca te ajuta la moral, cand iei decizia de cumparare a biletului.

Zbor Ieftin Oslo
Zbor Ieftin Oslo   sursa foto : www.visitnorway.com

  In perioada 05-10 mai poti zbura din Bucuresti catre Oslo, cu doar 46 Euro sau 218 lei, cu Wizz Air, in cazul in care ai Wizz Discount Club. As zice sa ai in vedere pe langa costul zborului si transferul cu trenul de la aeroportul Sandefjord pana la Oslo, care costa vreo 25-30 Euro pe sens si dureaza aproape de 2 ore. Exista si varianta de zbor de linie catre Gardermoen, catre care zboara Klm sau Air France, problema e ca sunt cu escale foarte mari, si au si costuri mai ridicate. Chiar si de la Gardermoen trebuie sa mai iei un tren catre Oslo.

   Nu cred ca ai ce sa faci 5 zile doar in Oslo, dar te poti orienta catre Bergen, spre exemplu, e un drum de 7 ore cu trenul, dar e unul dintre cele mai spectaculoase trasee feroviare din Europa. La fel de bine poti incerca sa cauti zboruri interne sau poti sa fortezi un pic si sa faci plimbari catre Trolltunga , Stavanger sau Geirenger. Traseele e drept ca dureaza cateva ore si e posibil sa aiba preturi piperate, dar asa e toata Norvegia.

    Bun, hai sa lasam taina, daca vrei bilete, le gasesti mai jos. Probabil daca schimbi un pic perioada preturile nu se schimba foarte mult, dar mi-a parut ok ca pleci joi si te intorci marti.

    Zbor Ieftin Oslo cu Wizz Air :  Bucuresti – Oslo – 05-10 Mai , 218 Lei;

   Intre timp, mai lucrez la planul pentru Norvegia, daca ai informatii verificate, dau o bere!

   Spor la calatorit !

    photo credit : wallpaperswide.com – eielton

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.