ASISTENTUL VOCAL AVI PE TOATE TERMINALELE X4 SOUL

Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Asistentul Vocal Avi , primul asistent vocal in limba romana. 

Va ziceam zilele trecute ca pe X4 Soul Vision este disponibil Asistentul Vocal AVI in limba romana, insa iata ca astazi aflu ca acesta este deja disponibil pe toate terminalele X4 Soul, in 3 variante de limba : romana, engleza si poloneza. Mai mult, interfata si capacitatea sporita de invatare a asistentului, in contextul utilizarii la taskuri din ce in ce mai complexe, deschide si mai multe posibilitati de utilizare a asistentului vocal AVI.

ASISTENTUL VOCAL AVI
ASISTENTUL VOCAL AVI

   Pe langa X4 Soul, Vision si V3 Viper, AVI este disponibil de astazi si pe X4 Xtreme, X4 Soul, X4 Soult Style , X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S si X4 Soul Mini.

  Dupa cum bine stiti, AVI este primul asistent vocal in limba romana , special dezvoltat pentru terminalele Allview. Inceput ca un proiect pe termen lung, acesta urmareste utilizarea de pe cat mai multe terminale, intr-un timp cat mai scurt.

  „AVI este un asistent personal dezvoltat exclusiv pentru terminalele Allview. Am inceput anul trecut cu un proiect pilot ambitios, care va atinge anul acesta noi orizonturi. Aplicatia se dezvolta etapizat si am ajuns in momentul în care putem extinde utilizarea asistentului vocal pe toate telefoanele din gama X4 Soul”, a declarat Lucian Peticila, fondatorul Allview. „Este un proiect cu viziune pe termen lung, echipa noastra de cercetare si dezvoltare va continua sa adauge noi capabilitati si functii lui AVI”.

  Asistentul vocal AVI va fi disponibil in curand ai pe alte terminale high-end din gama Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

   Abia astept sa folosesc zilele urmatoare X4 Soul Vision ca telefon primar si sa pun la incercare utilitatea asistentului vocal in limba romana. De obicei tin telefonul intr-un suport auto din care e foarte greu sa il folosesti pentru altceva decat pentru apeluri, fara sa faci prea multe manevre care sa iti distraga atentia.

Ramaneti pe faza, revin cu reiview text si video !

Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.