CONCURS PE BLOG : PREMIUL A AJUNS LA CASTIGATOARE

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

     Concurs pe blog premiu carte Avertisment – Renee Knight.  

   Salutare, zilele trecute, mai exact pe data de 15 am desemnat castigatorul cartii Avertisment – Renee Knight, castigat in urma unui concurs pe blog . Castigatoarea concursului a fost desemnata Stefania Stan, care a intrat in posesia premiului, ieri, in 22.01.2018. Din considerente tactice, mai exact pentru ca in acest caz transportul prin Urgent Cargus costa mai mult decat cartea, am ales sa ii trimit cartea prin serviciul de posta rapida de la Posta Romana, Prioripost. In mod surprinzator, ascesta functioneaza destul de bine.

concurs pe blog
concurs pe blog

   In continuarea problema cu care ne confruntam la fiecare concurs pe blog, in cazul in care este desfasurat pe Facebook, este ca mare parte din participanti se ocupa doar cu genul asta de postari, mai exact se inscriu la jdemii de concursuri, iar oamenii care chiar citesc blogul, au sanse foarte mici. Momentan ramanem la varianta de comentariu pe blog.

   Cititi newsletter-ul, ramaneti conectati si pregatiti-va pentru un nou concurs, pana la sfarsitul saptamanaii o sa ofer inca o carte, iar la inceput de februarie, pun in joc un premiu putin mai consistent.

     Felicitari inca o data castigatoarei, dar si multumiri celor care s-au inscris.

Share on Facebook8Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.