3 ZILE LA ROMA, 09-12 MAI , 114 EURO , DIN BUCURESTI

Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Nu mai ai rabdare pana in vara ? Ce ai zice de 3 zile la Roma, intr-o perioada foarte buna, fara sa mai spun si ca te mai costa foarte putin?

   Cautand destinatii cu care sa umplu si luna mai, am gasit un zbor Wizz Air in perioada 09-12 mai, din Bucuresti, la pretul de doar 128 de lei ( e posibil ca pretul sa fluctueze, daca s-a scumpit intre timp, mai asteapta 1-2 zile). Sper ca nu e nevoie sa mai spun ca trebuie sa fii Membru Wizz Discount Club pentru a avea acces la acest pret.

3 zile la roma
3 zile la roma  – Photo Credit : 7wallpapers.net

   Daca stau bine sa ma gandesc, nici ca exista prea multe destinatii la fel de potrivite ca Roma, pentru o iesire in mai. M-as intoarce oricand la Roma pentru o bucata de pizza, o plimbare prin Piazza Venetia, o cafea pe o terasa, la soare, sau o plimbare pe langa Colosseum, sa uit pentru cateva zile de griji, de telefoane, de munca.

   Sa nu mai vorbim de faptul ca nu exista prea multe locuri in Europa, poate chiar in lume, atat de incarcate de istorie, de arta, si de frumos. Asadar, daca n-ai fost inca la Roma, ba chiar si daca ai fost, tot nu cred ca poti sa gasesti scuze pentru a refuza o asemenea oferta.

   Ai posibilitatea sa te bucuri de soare, fara sa treci insa prin zilele caniculare de vara, nu e varf de sezon ( mie cel putin imi place asta ), asa ca inca ai sanse bune sa vizitezi obiectivele turistice fara sa trebuiasca sa stai la cozi interminabile. Transportul catre Roma de la aeroportul din Ciampino nu are costuri suplimentare prea mari.

   Ca sa inlatur si ultima ingrijorare, cea legata de buget, cred ca reusesti sa te incadrezi fara prea mari probleme intr-un buget de 50-70 Euro/zi/2 persoane, pentru restul de costuri: mancare, obiective, transport . Asadar, vei avea nevoie de inca 150-200 Euro pentru 3 zile la Roma. Mai jos ai linkurile cu zborul si cu cazarea :

    Zbor Wizz Air Bucuresti – Roma si retur 09-12 Mai, 128 lei/ persoana.

Orarul de zbor nu este cel mai comod, dar nici n-as zice ca te omoara. Putina atentie la transferul catre Aeroportul Ciampino la zborul retur, e nevoie sa fii de dimineata acolo.

Cazare am gasit pe Airbnb, fara sa ma agit prea tare, e intr-o zona buna si arata foarte bine. Nu cred ca reusesti sa gasesti cazare mai ieftina de 50-60 euro, daca vrei sa stai in conditii decente la Roma, ceea ce nu mi se pare insa foarte mult.

Cozy studio in central Rome, 211 dolari pentru 3 zile la Roma , cam 172 euro.

   Matematica de clasa a patra zice asa : bilet cam 28 Euro + cazare 86 Euro. Costurile sunt de persoana pentru 3 zile, avem deci un total de 114 Euro. Daca gasesti mai ieftin si mai bun in perioada asta, spune-ne cum ai facut !

      Spor la calatorit !

Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.