CONCURS PE BLOG, PREMIU CARTE DAN BROWN

Share on Facebook63Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Zilele trecute, castigatoarea ultimului concurs pe blog, a intrat in posesia premiului. Premiul de data trecuta a fost cartea Avertisment – Renee Knight. De aceasta data schimbam un pic regulile jocului, pentru ca aveti posiblitatea sa alegeti una dintre cele doua carti puse la bataie, ambele scrise de Dan Brown : Conspiratia sau Demonii ? Vezi cartile in imaginea de mai jos. Nu sunt noi, sa nu fie neclaritati, au fost citite de mine.

concurs pe blog
concurs pe blog

   Cum se procedeaza ? Ca si pana acum: inscrierea se face pe baza abonarii la newsletter si a comentariilor la acest articol, prin care recomadati o carte. Apoi extragem castigatorul pe random.org, in functie de numarul de inscrisi,comentariile sunt numerotate incepand de la numarul 1, in ordine cronologica. Tot ce va trebui castigatorul sa faca dupa extragere, este sa primeasca premiul, doar ca inainte va trebui sa aleaga una dintre cele doua carti. Taxele de curierat le platesc eu. Citeste tot articolul, pentru a afla si restul regulilor de inscriere !

    REGULI INSCRIERE CONCURS PE BLOG PREMIU  CARTE DAN BROWN

I. Prima conditie este abonarea la newsletter-ul blogului. Abonarea se poate face AICI !!

Daca esti deja abonat, poti sari peste acest pas, esti inscris automat la toate concursurile de pe blog, cu conditia sa respecti si restul regulilor de inscriere.

II. Distribuie postarea cu acest articol pe Facebook ! Apasa iconita de SHARE pe Facebook de la inceputul fiecarui articol !

III. Recomanda-ne o carte, adaugand un comentariu pe blog cu numele cartii . Nu vor fi luate in seama comentariile de pe Facebook, deci „partikip” nu este de ajuns .

IV. Cei inscrisi cu mai multe mailuri vor fi descalificati.

Concursul incepe fix acum si va lua sfarsit peste o saptamana, asta inseamna ca pe data de 31.01.2018 la ora 21:00, voi face extragerea castigatorului. Acesta va fi anuntat cel tarziu pe data de 02.02.2018. In alte cateva zile va fi contactat si va intra in posesia premiului.

Astept cu nerabdare recomandarile voastre de carti !

Share on Facebook63Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.