4 ZILE BOLOGNA, ZBOR WIZZ AIR 20-24 MARTIE 98 LEI.

Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Ideea de vacanta din weekend-ul asta : 4 zile Bologna ! Astazi iti zic insa doar de zbor. Data trecuta, cand am fost la Florenta, am ajuns la Bologna doar in treacat, pentru ca n-aveam prea mult timp la dispozitie. As fi vrut totusi sa vizitez „orasul rosu”, as fi vrut sa petrec cateva ore aiurea prin pietele insorite, pe stradutele stramte si pline de carciumi.

4 zile Bologna   De ce city-break Bologna ? Pai in primul rand pentru ca este o destinatie accesibila, din Craiova, pentru ca Italia e raiul gurmanzilor, iar la Bologna ai sansa sa faci tururi speciale dedicate pasionatilor de bunataturi italienesti (Mortadella e un produs italienesc cu originea in Bologna), pentru ca in martie ar trebui sa ai vreme buna si pentru ca din Bologna poti sa ajungi foarte usor la Florenta, Verona sau chiar Venetia. Azi o sa-ti zic insa doar despre zbor, am cateva idei care ti-ar putea face city-break-ul foarte frumos, dar e nevoie de inca o zi macar, sa le pun in ordine:)

  Ei bine, in perioada 20-24 martie gasesti bilet Wizz Air la doar 98 de lei. CLICK pe link! Pleci din Craiova la ora 14:00 si zborul retur din Bologna este la ora 21:00. 4 zile pline !

     CRAIOVA – BOLOGNA – 20-24 martie 98 lei (cu Wizz Discount Club)

  Cazarea n-ar trebui sa fie o problema, pentru ca in Italia, de fel, gasesti cazare decenta chiar si sub 50 de Euro, daca nu esti foarte pretentios. In Bologna nu ai costuri mari cu transportul de la aeroport, iar orasul are costuri chiar mai mici decat orasele mai mari precum Roma, Milano sau Napoli. Pentru Bologna, as folosi Airbnb.

   M-am gandit in special la Bologna pentru ca in 4 zile poti chiar sa vizitezi si Florenta, Verona sau Venezia. Daca vrei sa ajungi la Florenta, n-ar strica sa citesti acest articol cu drumul de la Bologna la Florenta.

  Eu ma gandisem la Verona, dar mai intai de toate, este important sa cumperi biletele pentru a putea face planurile mai departe. Asa ca pune mana si ia biletele si revin cu schita pentru o iesire de 4 zile Bologna si poate Florenta sau Verona, in adevaratul sens al cuvantului.

    Spor la calatorit !

Photo Credit : wallpaperclicker.com

Share on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.