CONCURS PE BLOG : CASTIGATOR CARTE DAN BROWN

Share on Facebook9Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

   Salutare, s-a incheiat si acest concurs pe blog, asta seara in jurul orei 21:00. Ca si data trecuta, am reusit sa fac extragerea castigatorului in aceeasi seara, intrucat modalitatea asta de inscriere aduce mai putini participanti. Hai sa va reamintesc si care era premiul, in caz ca ati uitat : una dintre cele doua carti din imaginea de mai jos, Conspiratia sau Ingeri si Demoni, ambele scrise de Dan Brown.

   Poate e mai bine ca desfasuram concursurile cu mai putini inscrisi, ramane insa de vazut pe termen lung. Asadar, la acest concurs pe blog am avut 29 de inscrisi, iar in urma extragerii pe random.org, castigator fost autorul comentariului cu numarul 10, doamna sau domnisoara Jo Anna DCN. Rugamintea este ca de acum inainte sa va mentionati numele adevarat.

    Mai jos aveti print-screen din random.org ,dar si un print-screen cu comentariul.

concurs pe blog
concurs pe blog
concurs pe blog
concurs pe blog

  Castigatoarea urmeaza sa fie anuntata chiar de asta seara printr-un mail, urmand ca zilele viitoare, in momentul in care am si datele de contact, sa trimit si premiul. Dupa ce alege una dintre carti, cealalta ramane automat premiu pentru urmatorul concurs pe blog.

Felicitari inca o data castigatoarei si multumiri tuturor celor inscrisi la acest concurs!

Ramaneti pe faza, urmatoarele concursuri aduc premii din ce in ce mai consistente!

 

Share on Facebook9Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.