WIZZ AIR RENUNTA LA RUTA CRAIOVA – VENETIA

Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

 Incepand cu data de 20.03.2018, numarul de zboruri din Craiova scade, intrucat compania Wizz Air renunta la ruta Craiova – Venetia (Treviso), considerand ruta neprofitabila, conform informatiilor Aeroportului International Craiova. Ruta este inchisa dupa numai un an, timp in care, catre Venetia exista o frecventa de doua zboruri pe saptamana.

zboruri-din-craiova
zboruri-din-craiova – photo credit : tourio.ro

  Lipsa pasagerilor in afara perioadei de vara a dus la desfiintarea rutei Craiova – Venetia, a doua cursa din Craiova la care compania Wizz Air renunta in 2017, dupa ce la cursa catre Liverpool s-a renuntat dupa doar 8 luni. In toamna anului 2015 Wizz Air renunta de asemenea la ruta Craiova – Dortmund.

 Informatia nu a fost inca facuta publica de catre Wizz Air, insa Aeroportul International Craiova confirma acesta informatie.

 In acelasi timp insa, Wizz Air urmareste ridicarea frecventei celorlalte zboruri din Craiova, catre destinatiile preferate de olteni: Milano (Bergamo) – 4 fata de 3 in prezent, Londra (Lutton) – 7 fara de 6 in prezent si Roma (Ciampino) – 3 , fata de 2 in prezent.

  Asadar, din Martie 2018 vor mai exista 9 zboruri din Craiova , catre 6 tari, respectiv : Bologna, Milano, Roma, Barcelona, Madrid, Tel Aviv, Londra, Koln si Paris.

Puneti mana si luati bilete catre Venetia, inca mai sunt foarte ieftine !

Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.